Voorgerechten
Gerookte zalm / rode ajuin / gebrande bloemkool / radijs / pijpajuin / haringkaviaar
€ 23,00
Rundscarpaccio / mosterdsla / Parmezaan / komkommer / pijnboompit / zwarte look
€ 21,00
Terrine ganzenlever / uienconfituur / notentoast
€ 24,00
Carpaccio coquilles / Oosterse vinaigrette / enoki / limoen
€ 24,00
Tartaar tonijn / sesam / gochujang / erwt
€ 24,00
Hoofdgerechten
Zeebaarsfilet / gebrande bloemkool / beurre blanc
€ 38,00
Ierse entrecôte / verse frietjes / krokante salade
Keuze saus: béarnaise, archiduc of peperroom
€ 39,00
Belgische filet pur / verse frietjes / seizoensgroentjes
Keuze saus: béarnaise, archiduc of peperroom
€ 41,00
Gebakken zeetong / frietjes / krokante salade / tartaar
€ 41,00
Kalfsfilet / pastinaak / schorseneer / 4 kruiden
€ 39,00
Nagerechten
Dame blanche
€12,50
Mousse Belgische chocolade / meringue
€12,00
Moelleux chocolade / vanille roomijs
€ 13,00
Sabayon / vers fruit / vanille roomijs
€ 14,00